Οι πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για τις πλευρές και την κοιλιά

Οι καταθέσεις του λίπους στους μηρούς, τη μέση και την κοιλιά είναι το πιο κοινό πρόβλημα των γυναικών και των ανδρών με διαταραχές του μεταβολισμού και την τάση για υπερβολικό βάρος. Για να ξεκινήσει η καταπολέμηση του υπερβολικού λίπους στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά, θα πρέπει πρώτα να αρχίσεις να τρως σωστά και να εκτελούν ένα σύνολο καύση λίπους ασκήσεις που βοηθούν τα "μανίκια" από τα περιττά κιλά.

απώλεια βάρους στο στομάχι και τους μηρούς

Αμέσως, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι για να χάσουν βάρος σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, το σώμα απλά δεν μπορεί. Συνήθως το υπερβολικό λίπος πηγαίνει από πάνω προς τα κάτω: πρώτο, το άτομο χάνει βάρος, τότε το Στήθος, στη συνέχεια, σιγά-σιγά πηγαίνει το πρόσθετο χέρια, την κοιλιά, την μέση, τους μηρούς, τους γλουτούς και τις γάμπες. Αυτός είναι ο λόγος για να χάσετε βάρος το σημείο, θα πρέπει να κάνετε ασκήσεις για φορτίο στο σώμα, και το ροκ τύπου για την απώλεια βάρους κοιλιών, όπως και οι ατελείωτες πλαγιές με τις πλευρές, ένα κοινό λάθος που κάνουν δίαιτα αρχάριους: ακόμη και αν καταφέρουν αυτές τις ασκήσεις για να τονώσετε τους μυς, η οποία ελαφρά αύξηση σε όγκο, το παλιό στρώμα του λίπους που θα παραμείνει στη θέση του, με αποτέλεσμα το στομάχι και τη μέση θα μεγαλώνουν. Ως εκ τούτου, να αφαιρέσει τις καταθέσεις στις πλευρές και το στομάχι χρειάζεται μια ολοκληρωμένη ασκήσεις για την απώλεια βάρους.

Για να χάσετε βάρος γύρω από τη μέση, τους γοφούς και την κοιλιά, πρέπει να εκπαιδεύσει τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εκπαιδευτής για τη γρήγορη απώλεια βάρους δείχνουν να προσαρμόζουν τακτικά το πρόγραμμα σπουδών για τη σταδιακή αύξηση της δυσκολίας των ασκήσεων. Έτσι, το σώμα δεν θα χρησιμοποιείται για τα οριζόντια φορτία, και ως εκ τούτου δεν θα προσαρμοστούν στις συνθήκες και να σταματήσει τη διαδικασία της απώλειας βάρους.

Ασκήσεις για τις πλευρές και την κοιλιά στο σπίτι

Ένα υποχρεωτικό στοιχείο κάθε προπόνηση είναι το ζεστό-up, θα πρέπει να ξεκινήσει οποιαδήποτε σειρά από ασκήσεις για την απώλεια βάρους για τους άνδρες και τις γυναίκες. Ότι προπόνηση θερμαίνει μέχρι τις αρθρώσεις και να προετοιμάσει τους μυς με το άγχος, την προστασία από πιθανό τραυματισμό κατά την εκτέλεση των ασκήσεων. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να ασκήσει για να λειτουργήσει ο όγκος του τις πλευρές και την κοιλιά. Συχνά περιλαμβάνουν ένα τυποποιημένο σύνολο των κινήσεων για την οποία θα χρειαστείτε μόνο ένα Χαλί και το δικό σας βάρος. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε μια μεγάλη μπάλα γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ασκήσεις για να χάσει το βάρος στον τύπο και τις πλευρές διατήρηση της ισορροπίας. Εδώ είναι μεγάλη:

 • το στρίψιμο,
 • σανίδα στους αγκώνες και τις παλάμες
 • τραβήξτε τα πόδια
 • Mahi.

Να συνδυάσετε μερικές από αυτές τις απλές ασκήσεις για την καύση του λίπους θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική. Επαναλάβετε την άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών και τις πλευρές είναι απαραίτητο, χωρίς φανατισμό και την υπερβολική υπερφόρτωση, τρένο σκεπτικά, μέσω κάθε μυ. Περίπου 12 έως 15 επαναλήψεις μιας άσκησης για 2-3 σετ κατάλληλο για την απώλεια βάρους και γυναίκες από 18 έως 20 φορές για 3 σετ είναι ιδανικό για την απώλεια βάρους για άνδρες. Διαφέρουν οι αριθμοί ανάλογα με το προ-επίπεδο κατάρτισης σχετικά με τη διατροφή και άλλες προσωπικές μετρήσεις.

Αποτελεσματικές ασκήσεις για τις γυναίκες

Αποτελεσματικές ασκήσεις για αδυνάτισμα στην κοιλιά και την πλάτη για τις γυναίκες στο σπίτι είναι μια σειρά από απλές κινήσεις που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα, χωρίς ειδική εκπαίδευση, εργαλεία και χρήματα. Για να εκτελέσετε αυτήν την προπόνηση για το αδυνάτισμα στην κοιλιά και πίσω τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά αν θέλετε περισσότερα. Το πιο σημαντικό, να λάβει επαρκή χρόνο για χαλάρωση των μυών.

 • Συστροφή του άνω μέρους του σώματος

Ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατά σας, να ξεκουραστούν τα πόδια σας στο πάτωμα, το φυτό σας χέρια πίσω από το κεφάλι, τους αγκώνες εκτρέφονται στο χέρι. Επεκτείνει τους αγκώνες σας προς τα γόνατά σας, οι Αναθέτουσες τους μυς στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη. Κεφάλι και λαιμός του είναι να μην αγχώνονται και να μην τραβάτε με τα χέρια σας. Το βλέμμα στρέφεται στο ταβάνι. Μην ξεχνάς να αναπνέεις βαθιά και σταθερή την ένταση των μυών κατά τη διάρκεια της άσκησης για την απώλεια βάρους.

 • Στρίβοντας ολόκληρο το σώμα

Ψέματα απλωμένα σε όλο το μήκος εργοστάσιο χέρια πίσω από το κεφάλι του. Σιγά-σιγά μπούκλα τα άνω και κάτω μέρη του σώματος ταυτόχρονα συνδέει τους ώμους και τα γόνατα από το βάρος. Επιστρέψει στην αρχική του θέση στο πάτωμα, επαναλάβετε την άσκηση για αδυνάτισμα από τις πλευρές και την κοιλιά.

 • Σανίδα με τα ευθέα όπλα

Άμεση σώματος σε τέσσερα άκρα πρέπει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η λεκάνη δεν μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει πολύ ψηλά στο κεφάλι, την πλάτη, τους γλουτούς και τις γάμπες να σχηματίζουν μια ευθεία γραμμή. Το πλέον κρατηθείτε σε αυτή τη θέση — το πιο γρήγορα το λίπος καίει. Κάθε μία φορά, ενώ στο μπαρ θα πρέπει να αυξηθεί για την ταχεία απώλεια βάρους.

άσκηση για απώλεια βάρους

 • Το πόδι αυξάνει σε βάρος

Επιστροφή στο Χαλί σε μια ξαπλωμένη θέση να κλειδώσετε τα χέρια κάτω από τους γλουτούς, και εύκολα να αυξήσει την ευθεία πόδι 90 μοίρες. Τις περισσότερες φορές επαναλαμβάνεται, τόσο πιο γρήγορα θα είναι το πρώτο βάρος απώλεια αποτελέσματα.

 • Πόδι ανελκυστήρα στο πλάι

Ξαπλώστε στο πλάι σας, έτσι ώστε το πόδι πατημένο στο πάτωμα και κορμό σε μία γραμμή. Βασίζονται στην αγκώνα, άλλη τίθενται μπροστά του. Σηκώστε το πόδι 90 μοίρες. Άσκηση για την απώλεια βάρους πρέπει να εκτελέσει αβίαστα, να αισθάνονται το έργο της κοιλιάς, της μέσης, των γλουτών, και μην ξεχνάτε να αναπνέετε βαθιά. Μετά από 15 μετώπες πέσει στην άλλη πλευρά και επαναλάβετε την άσκηση σε ένα άλλο μέρος του σώματος.

 • Ώμο γέφυρα πόδι σε ορθή γωνία

Αποτελεσματική άσκηση για την καταπολέμηση του λίπους από πρηνή θέση. Λυγίστε τα γόνατά σας σε ορθή γωνία, σε βολική τοποθεσία για τους ώμους και τα πόδια σας στο πάτωμα, τα χέρια βρίσκονται κατά μήκος του σώματος. Σηκώστε το ισχίο και πίσω από τα γόνατα στο στήθος γραμμή κάτω από την πλαγιά ήταν μια ευθεία γραμμή. Το ανώτατο στέλεχος των μυών της κοιλιάς και πίσω, κάνει 10 κύκλους της αναπνοής, απαλά μείωσε στο πίσω και επαναλάβετε την άσκηση 3-4 φορές για την ταχεία απώλεια βάρους.

 • Ψαλίδι

Αφήστε τα λυγισμένα γόνατα, που βρίσκεται στην πλάτη σας. Όχι σε μια βιασύνη, την αναπνοή, το μέγιστο αριθμό των φορές.

 • Το σχέδιο και τα χέρια τα πόδια

Αποτελεσματική άσκηση για την καύση του λίπους, πλάγια σκλήρυνση των μυών της κοιλιάς και την ανάπτυξη της λεπτής μέσης. Ξαπλωμένος στο πίσω βάζεις τα πόδια σου στο πάτωμα, τα γόνατα λυγισμένα. Τα χέρια κατά μήκος του σώματος στο πάτωμα. Εναλλακτικά μπούκλα μία πλευρά του σώματος, να φτάσει το δεξί χέρι προς το δεξί πόδι τόσο βαθιά όσο το δυνατόν, στη συνέχεια, να ισιώσει και να φτάσει το αριστερό χέρι τα δάχτυλα του αριστερού ποδιού. Λειτουργεί μέση, την πλάτη και τα χέρια. Καταπόνηση του αυχένα μπορεί και όχι. Αναπνεύστε βαθιά, μετακινήστε απαλά και να αισθάνονται σαν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων δουλειά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους μυς — ένα σίγουρο σημάδι της απώλειας βάρους.

Μια σειρά από ασκήσεις για τους άνδρες

Άνδρες άσκηση για την απώλεια βάρους κοιλιών και οι πλευρές πρέπει να επιλέγονται με σκοπό να εργαστούν όλες τις μυϊκές ομάδες. Όσο μεγαλύτερη η μυϊκή που είναι τεταμένες, η ταχύτερη ενέργεια θα χαθεί το σώμα και να καίγονται οι αποθήκες λίπους, συμπεριλαμβανομένων κοιλιά και τα πλευρά. Οι άνδρες, όπως οι γυναίκες, χωρίς τη σωστή διατροφή και την αποφυγή επιβλαβών συνηθειών, τα αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται. Αφαιρέστε το λίπος από τις πλευρές και την κοιλιά έχει μια ολοκληρωμένη εργασία — εκπαίδευση και τη διατροφή.

Επαναλάβετε την άσκηση για την απώλεια βάρους οι άνδρες χρειάζονται 20-25 φορές το μέσο ρυθμό, προσεγγίσεις μπορεί να είναι 3-4, ανάλογα με τη σωματική άσκηση. Για να το κάνετε για το γρήγορο αποτέλεσμα είναι καλύτερο μέσω της ημέρας, και να συνδυάσετε αυτές τις προπονήσεις με τρέξιμο, η Ποδηλασία, το περπάτημα με τα εμπόδια και άλλα είδη καρδιο.

το περικάλυμμα για τη μέση

Ποια άσκηση να επιλέξετε το άτομο να απαλλαγούμε από μια στρογγυλή κοιλιά και προεξέχουν πλευρικά;

 • Στρίβοντας με ίσια τα γόνατα λυγισμένα

Επεκτείνει τους αγκώνες σας να λυγίζουν από το βάρος των γονάτων σε ύπτια θέση *

 • Στρίβοντας σε μια κεκλιμένη επιφάνεια

Σε μια επίπεδη πάγκο εντελώς κατευθείαν το σώμα με την εκπνοή, να επεκτείνει τους αγκώνες σου;

 • Push-UPS με την υψηλή ανελκυστήρες ποδιών

Ευρέως βάλτε τα χέρια σας στο πάτωμα, ίσια πόδια, έχει ανεγερθεί σε μια καρέκλα ή ένα κρεβάτι. Κάνω πρέσες σε μια γωνία, τον κορμό ίσιο και συναρμολογούνται, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ταχεία απώλεια βάρους;

 • Τραβήξτε την αλτήρες στέκεται στην πλαγιά

Πόδια ελαφρώς μεγαλύτερο από το πλάτος των ώμων λυγίστε σε ορθή γωνία. Τα χέρια με αλτήρες αύξηση από το μηρών, στο στήθος στενή λαβή, αγκώνες καρφώθηκε μέχρι τη μέση. Μην βιαστείτε και προσεκτικά λυγίσει τους αγκώνες, ώστε να μην τραβήξει τους μυς. Με αυτή την άσκηση για την απώλεια βάρους τεταμένη κοιλιά και τους γλουτούς, μην ξεχνάτε σχετικά με τεχνικές αναπνοής;

 • Προβολές με αλτήρες, πιέστε το πλήκτρο προς τα εμπρός

Θέση εκκίνησης θα σας κάνει να στέκεται ίσια, κρατήστε ένα βαράκι αντίστροφη κράτημα στα χέρια, τους μηρούς, κάντε ένα βαθύ κάθισμα με το ένα πόδι προς τα εμπρός, λυγίζοντας το πόδι σε ορθή γωνία, ίσια τα χέρια, πιέστε τους αλτήρες μέχρι το ύψος των ματιών. Επιστρέψτε στην αρχική θέση, επαναλάβετε την άσκηση για την απώλεια βάρους 15-20 φορές σε κάθε πόδι

 • Τραβώντας τα πόδια σε ορθή γωνία στο μπαρ

Αναπαύονται στα χέρια του μπαρ, να αυξήσει το σώμα, μπούκλα η ανάβαση από το κάτω μέρος του σώματος κάθετος, εργασία μέσω των κοιλιακών μυών;

 • Σανίδα με τα χέρια με το τράβηγμα μέχρι το γόνατο

Οι συνήθεις σανίδα με ίσια τα χέρια και εναλλάξ τράβηξε μέχρι το στήθος του κάθε γόνατο στο βάρος. Αυτό το φορτίο είναι ιδανικό για την απώλεια βάρους?

 • Σανίδα με αλτήρες

Μια τυπική άσκηση σε ίσια τα χέρια είναι πιο περίπλοκη από την αλτήρες στο χέρι, που στηριζόταν παλάμη. Χωρίς να λυγίζει την πλάτη και τα πόδια του στηριζόταν σε τρία σημεία και στη συνέχεια ξεκινήστε κάθε αγκώνα για τη ζώνη ένταση στα χέρια και τον τύπο. Η άσκηση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για την απώλεια βάρους στην περιοχή της κοιλιάς και των πλευρών, αν το κάνεις αργά και σταθερά.

Καλύτερες ασκήσεις για αρχάριους

Πόσο γρήγορα μια εβδομάδα χάσουν βάρος στην περιοχή από τις πλευρές και την κοιλιά; Το ερώτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό το καλοκαίρι, όταν το υπόλοιπο της θάλασσας είναι αναπόφευκτα πλησιάζει, και από τις πλευρές και την κοιλιά αυξάνεται αμείλικτα. Γύρο με το σωματικό λίπος στην κοιλιά και τα πλευρά είναι καλύτερα να βρείτε μια ισορροπημένη γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και ένα ειδικό σύνολο των σωματικών ασκήσεων που θα σας βοηθήσει γρήγορα να χάσουν βάρος. Εξαρχής αυτό το λόγο μπορεί να πάει για να χάσει βάρος λίγα κιλά για το βραχυπρόθεσμο να χάσετε βάρος για μήνες σε αυτή τη λειτουργία απαγορεύεται αυστηρά.

Η σωματική δραστηριότητα δεν θα πρέπει να περιοριστεί σε άντληση κοιλιακούς και τους γλουτούς, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι καλύτερα να δρουν συνολικά. Για παράδειγμα, το Τρέξιμο το πρωί, το βράδυ, το κολύμπι, και το απόγευμα είναι καλύτερα να αφιερώσει ένα μικρό 50 λεπτά κατάρτισης σε όλες τις μυϊκές ομάδες, για να διαλύσει την καρδιά για την έγκαιρη κάψετε το λίπος στην κοιλιά και τα πλευρά. Ο βασικός κανόνας για την απώλεια βάρους: δεν τρώνε δύο ώρες πριν και μετά την προπόνηση.

Καλύτερες ασκήσεις για αρχάριους, για την απαλλαγή από την περίσσεια από τις πλευρές της μέσης, το στομάχι:

 • Κρίσιμες στιγμές σε μια μπάλα γυμναστικής ή χαλί

Κλασικό στρίψιμο που περιγράφεται παραπάνω, αλλά με τις ασκήσεις μπορεί να τροποποιηθεί για την ταχεία απώλεια βάρους, εάν έχετε πρόσβαση σε μια fitball. Ξάπλωσε στην μπάλα, τα πόδια λυγισμένα σε ορθή γωνία, ξεκούραστα πόδια του στο πάτωμα — είναι η μόνη μας στήριξη σε αυτή την άσκηση. Τα χέρια με την εκτεταμένη αγκώνες ξεκινήσει πίσω από το κεφάλι και κατάρτισε τους, κρατώντας την ισορροπία και την αίσθηση των μυών της κοιλιάς;

 • Άσκηση Πίνακα

Είναι η στάση του "Πίνακα" με ίσια τα χέρια και κλίση δεξιά γωνία τα πόδια. Το κεφάλι δεν θα αυξηθεί πάνω από το σώμα. Από τα γόνατα μέχρι τους ώμους, το σώμα πρέπει να είναι σε μία γραμμή. Στη συνέχεια, εναλλάσσονται άρση κάθε πόδι πάνω από το σώμα;

 • Σανίδα με το άλμα πλήρες ύψος

Είμαι στο μπαρ για τα ευθέα όπλα, να πάρει κάτω πρώτα το ένα πόδι, μετά το άλλο, να σταθεί στα ίσια πόδια, εντελώς ευθεία, άλμα με τα χέρια σας, λυγίστε πάλι, ισιώστε το ένα πόδι είναι στο μπαρ. Επαναλάβετε αυτή είναι μια αποτελεσματική άσκηση για αδυνάτισμα στην κοιλιά και πίσω 10 φορές για κάθε πόδι;

 • Προβολές με αλτήρες πιέζει ψηλά

Στέκεται ομαλά σηκώνεις τα χέρια με αλτήρες στο επίπεδο των ναών, τους αγκώνες σας σφιχτά. Κάνουμε προς τα εμπρός lunge και πατήστε αλτήρα σε μια επίπεδη χέρι πάνω από το κεφάλι του. Είναι στην αρχική του θέση, λυγίστε τους αγκώνες σας και να κάνετε ένα βαθύ κάθισμα στο άλλο πόδι άρση αλτήρες πάνω. Για την απώλεια βάρους και την ανάπτυξη των κοιλιακών μυών άσκηση δοκιμάστε να εκτελέσετε αβίαστα;

 • Πλευρά των σανίδων με σηκώστε το ελεύθερο χέρι του επάνω

Ξαπλώστε στο πλάι σας, επάνω πόδι είναι καρφωμένο στη βάση, στο side bar με έμφαση στην ευθεία με τον αγκώνα και με το άλλο πόδι. Το ελεύθερο χέρι του σήκωσε κατ ' ευθείαν επάνω, να κρατήσει το μπαρ τεντώνοντας πλάγια μύες της κοιλιάς και σφίγγει την μέση ώστε να μην λυγίσει. Αναπνεύστε ομοιόμορφα και κρατήστε το για 20 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια, αλλάξτε πλευρά και να τεντώσει την άλλη πλευρά του κορμού λουρί για ομοιόμορφη απώλεια βάρους πλευρές;

 • Σανίδα με το πόδι ταλαντεύεται προς την πλευρά

Να γίνει μια τακτική στο μπαρ, επικαλούμενος την κλίση δεξιά γωνία αγκώνες. Εναλλακτικά σηκώστε το κάθε πόδι, να επισυνάψετε τον εαυτό μου στο πλάι, και πάλι στο μπαρ. Εργάζονται όλες τις μεγάλες μυϊκές να τραβήξει το στομάχι και τα ισχία.

χάστε το βάρος στη μέση

Πώς να αφαιρέσει το λίπος μετά τον τοκετό

Πώς να αφαιρέσει το λίπος από την κοιλιά και την πλάτη μετά τον τοκετό; Πρώτα απ ' όλα, νέους moms πρέπει να παρακολουθεί την υγεία και τη διάθεση — η σωστή διατροφή, καλό ύπνο και καλή διάθεση — είναι η πρώτη βοηθοί σε ταχεία απώλεια βάρους μετά τον τοκετό. Αλλά διεύρυνε τις πλευρές και την κοιλιά νεαρές μητέρες δεν επιλυθεί, δεν χρειάζεται να είναι αποτελεσματικές ασκήσεις για τα κορίτσια μετά τον τοκετό, για αδυνάτισμα και τόνωση των μυών.

Πιστεύεται ότι κάνει τον αθλητισμό με το γιατρό τους"έγκριση μπορείτε να ξεκινήσετε περίπου ένα μήνα μετά την φυσική γέννηση, εάν η μητέρα πριν από την παράδοση των οδηγήσεων αρκετά ενεργό τρόπο ζωής. Για να αφαιρέσετε την κοιλιά και τα πλευρά είναι λιγότερο κινητή μητέρες μπορεί να ξεκινήσει σε ένα μήνα και μισό μετά τον τοκετό. Που υποβάλλονται σε καισαρική τομή θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την πρώτη άσκηση για να χάσουν βάρος περίπου 2,5 μήνες μετά την επέμβαση.

"Κενό" στα πρώτα στάδια θα πρέπει να κάνετε ξαπλωμένη σε μια σταθερή επιφάνεια, κατά προτίμηση το πρωί με άδειο στομάχι, ακόμη και πριν από το πρώτο ποτήρι νερό. Να κάνω το "Κενό" σωστά, θα πρέπει να λυγίζετε τα γόνατά σας και σηκώστε τα χέρια στο πλάι. Στη συνέχεια, πάρτε μια βαθιά ανάσα και εκπνεύστε όλος ο αέρας συσσωρεύεται στην κοιλιακή κοιλότητα, τεντώνοντας όλους τους μυς της κοιλιάς κατά τη διάρκεια της εκπνοής της κράτησης. Σε μια βαθιά εκπνοή, το στήθος θα πρέπει να ανοίξει, και το στομάχι θα την προλάβεις. Μην βιάζεστε, να δώσουν προσοχή σε κάθε μυ όταν η τάση στην εκπνοή. Επαναλάβετε την άσκηση για 10-15 φορές. Η βαθύτερη και πλέον η κίνηση, το πιο πιθανό μια νεαρή μητέρα θα είναι σε θέση να χάσουν βάρος.

Πιο ενεργού σειρά από ασκήσεις για την απώλεια βάρους μετά τον τοκετό θα πρέπει να διατεθεί για τις ίδιες κινήσεις που θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες για να μειώσει το λίπος στην κοιλιά και τα πλευρά:

 • στρίβοντας στο πάτωμα;
 • σηκώνει τους γοφούς, ενώ ψέματα.
 • ανεβαίνει ίσια πόδια ξαπλωμένος στο πίσω μέρος?
 • ανεβαίνει κατ ' ευθείαν προς τα κάτω στις πλευρές;
 • διάφορους τύπους των ιμάντων *
 • καταλήψεις ενάντια στον τοίχο.

Μην ξεχάστε για τεχνικές αναπνοής, εκπνεύστε όταν θα πρέπει να τεντώσετε τους μυς της κοιλιάς, των μηρών, την πλάτη, και τα πρώτα αποτελέσματα απώλειας βάρους θα είναι σίγουρα αισθητή.