Ζώνη αδυνατίσματος κοιλιάς

Πολλοί άνθρωποι έχουν το πρόβλημα του υπερβολικού βάρους: άνδρες και γυναίκες. Η ανησυχία προκαλείται όχι μόνο από την μη αισθητική εμφάνιση, αλλά και από την εμφάνιση παθολογιών και παθήσεων ως αποτέλεσμα της παχυσαρκίας. Έχουν εφευρεθεί πολλοί τρόποι για να γίνουμε πιο όμορφοι και να χάσουμε βάρος, αλλά χωρίς να επαναλάβουμε τη διατροφή και την άσκηση, είναι αναποτελεσματικοί. Εκτός από τις βασικές μεθόδους για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη ζώνη αδυνατίσματος της κοιλιάς. Τι είναι και πώς λειτουργεί περιγράφεται παρακάτω στο άρθρο.

Πώς να επιλέξετε μια ζώνη αδυνατίσματος

Για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, κατασκευάστηκε ένας επίδεσμος σε μορφή φαρδιάς ταινίας με κλιπ από ελαστικό υλικό. Το μοντέλο μπορεί να είναι συμβατικό ή ηλεκτρικό. Η αρχή της λειτουργίας του είναι η αύξηση της θερμοκρασίας του κλειστού μέρους του σώματος και η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στα πλευρά και την κοιλιά. Με παρατεταμένη έκθεση σε μια προβληματική περιοχή του δέρματος, αφαιρούνται οι εναποθέσεις λίπους. Τα προϊόντα όλων των ειδών σχηματίζουν ένα αδιαπέραστο στρώμα που καλύπτει μια περιοχή του δέρματος στο ανθρώπινο σώμα και το θερμαίνει. Ο ιδρώτας αρχίζει να απομακρύνεται, μαζί με το υπερβολικό υγρό φεύγει από το σώμα. Χάρη σε αυτό, ένα άτομο χάνει βάρος. Υπάρχουν διάφοροι τύποι επιδέσμων ελέγχου βάρους.

Ζώνη αδυνατίσματος κοιλιάς

Ζώνη νεοπρενίου

Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό. Φοριέται πάνω από το στομάχι και στερεώνεται με Velcro. Φοριέται σε όλες τις συνθήκες, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και σε πάρτι και εν κινήσει. Η ζώνη αποτελείται από τρία στρώματα υφάσματος. Το πρώτο εσωτερικό στρώμα αποτελείται από ένα αεροστεγές υλικό. Στη μέση υπάρχει νεοπρένιο, από πάνω είναι ένα αισθητικό ελαστικό ύφασμα. Δεν πρέπει να φοράτε αυτό το αντικείμενο μόνο ως ρούχο. Το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ενεργό αθλητισμό και σωματική δραστηριότητα. Ο επίδεσμος δεν είναι πανάκεια, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους.

Μην ξεχνάτε τη διατροφή σας. Δεν απαιτούνται αυστηρές δίαιτες, αλλά τα αρτοσκευάσματα, τα γλυκά και τα λιπαρά τρόφιμα πρέπει να αποκλείονται από το μενού. Το θερμικό αποτέλεσμα βοηθά στην απομάκρυνση του υγρού από το σώμα που παραμένει σε περίπτωση μεταβολικών διαταραχών.

Ειδοποίηση!Όταν το σώμα υπερθερμαίνεται, οι πυρήνες έχουν προβλήματα, πρέπει να είναι προσεκτικοί. Οι ηπατικές ανωμαλίες μπορεί να οδηγήσουν σε αφυδάτωση και να οδηγήσουν σε νοσηλεία. Η μέτρια σωματική δραστηριότητα εμφανίζεται σε ασθενείς με κακή υγεία.

Ηλεκτρική ζώνη σάουνας

Αυτός ο τύπος λειτουργεί όταν το συνδέετε και χρησιμοποιείτε ηλεκτρική ενέργεια για να θερμάνετε το πλάι και το στομάχι. Δεν μπορείς να προπονηθείς σε αυτό. Σύμφωνα με τους marketers, 15 λεπτά με αυτό το προϊόν αντικαθιστούν 5 ώρες προπόνησης στο γυμναστήριο. Αλλά αυτή η δήλωση δεν έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη. Η απώλεια βάρους είναι απίθανο να συμβεί απουσία ενεργητικής άσκησης και σωματικής δραστηριότητας. Ενώ φοράτε το μοντέλο, οι μύες χαλαρώνουν καλά και βοηθούν να απαλλαγείτε από τον πόνο στη μέση. Εφαρμόστε το προϊόν σε ρούχα για να μην ερεθίσετε το δέρμα.

Σπουδαίος!Πριν χρησιμοποιήσετε μια ζώνη, αξίζει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό. Ο θεράπων ιατρός θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τύπο της ζώνης και τον τρόπο λειτουργίας.

Ζώνη μασάζ

Το μοντέλο που χρησιμοποιείται για εφαρμογές μασάζ απαιτεί ηλεκτρική σύνδεση. Υπάρχουν προϊόντα με μπαταρία, αλλά η τιμή είναι υψηλή, δεν μπορούν όλοι να το αντέξουν οικονομικά. Αυτός ο τύπος είναι ειδικά σχεδιασμένος για μασάζ, δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιείτε για απώλεια βάρους. Είναι σχεδιασμένο να χαλαρώνει τους μυς της πλάτης και της κοιλιάς. Οι ισχυρισμοί σχετικά με τις επιπτώσεις της απώλειας βάρους είναι απλώς ένα κόλπο φαντασίας. Ωστόσο, ο επίδεσμος ανακουφίζει από τους πόνους των μυών μετά από έντονες προπονήσεις στο γυμναστήριο, γι' αυτό και πρέπει να τον προσέχετε.

Τα οφέλη και η βλάβη των ζωνών αδυνατίσματος

Όταν φοράτε προϊόντα, συμβαίνουν οι ακόλουθες θετικές αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα:

 1. Οι τοξίνες και οι τοξίνες απομακρύνονται από το σώμα.
 2. Ο μεταβολισμός επιταχύνεται.
 3. Τα κύτταρα του ιστού του δέρματος αποκαθίστανται, καθιστώντας το ελαστικό και λείο.
 4. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται.
 5. Το λίπος καίγεται πιο γρήγορα.
 6. Το πεπτικό σύστημα βελτιώνεται.
 7. Επιτυγχάνει το αποτέλεσμα ενός μασάζ που καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
 8. Οι μύες γίνονται πιο δυνατοί και λιγότερο ανταποκρινόμενοι σε μώλωπες και καταπονήσεις.

Το φύλλο έχει ορισμένα οφέλη με βάση τα χαρακτηριστικά του σώματος και την κατάσταση της υγείας. Δεν πρέπει να φοριέται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Ένα κορίτσι ή μια γυναίκα με γυναικολογικές και αναπαραγωγικές παθήσεις δεν πρέπει να φοράει ζώνη.

Σπουδαίος!Εάν έχετε δερματολογικά προβλήματα, παθήσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων ή εάν έχετε κιρσούς, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να χάσετε βάρος σφίγγοντας τη μέση σας.

Απόδοση ηλεκτρικής ζώνης

Οι συσκευές για παθητική απώλεια βάρους είναι σε ζήτηση μεταξύ των αντιπάλων της σωματικής δραστηριότητας. Όταν δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήρια ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε ενεργά με τον αθλητισμό, μια ηλεκτρική ζώνη έρχεται στη διάσωση, με την οποία μπορείτε όχι μόνο να κάψετε λίπος στην κοιλιά, αλλά και να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος και να επιταχύνετε το μεταβολισμό και αφαιρέστε τους ρύπους από το σώμα.

Ηλεκτρική ζώνη για αδυνάτισμα της κοιλιάς

Η ευελιξία του προϊόντος σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε ηλικία, ανεξαρτήτως φύλου. Οι κατασκευαστές εγγυώνται αποτελεσματικότητα και γρήγορα αποτελέσματα. Αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται αυστηρά σε τακτική βάση.

Ενδιαφέρων.Η συμπαγής διάταξη της συσκευής την κάνει αόρατη κάτω από τα ρούχα. Όταν φοράτε το προϊόν, μπορείτε να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ελεύθερα. Τον πας στη δουλειά, για επίσκεψη και εν κινήσει.

Τα ηλεκτρικά φτερά χωρίζονται σε τρεις τύπους:

 1. Μιοδιεγερτικά. Η συσκευή δρα σε μη νευρικές απολήξεις με ηλεκτρικές ώσεις, αναγκάζοντας τους μύες να εργαστούν. Η συστολή των μυών οδηγεί σε απώλεια λίπους και απώλεια βάρους. Η συσκευή μπορεί να φορεθεί για μισή ώρα την ημέρα και αν λειτουργεί, θα δυναμώσει τους μύες, θα συσφίξει το δέρμα και θα μειώσει τη μέση. Η ζώνη σας επιτρέπει να παραμένετε σε καλή φυσική κατάσταση. Χρησιμοποιείται για την ανάρρωση από τραυματισμούς.
 2. Δονητικό μασάζ. Το μοντέλο μεταδίδει κραδασμούς στα υποδόριο στρώματα του σώματος ενεργώντας σε ηλεκτρικό ρεύμα. Ο εξοπλισμός με κυλίνδρους μασάζ αυξάνει την αποτελεσματικότητα. Δεν καταπολεμά μόνο την παχυσαρκία, αλλά και την κυτταρίτιδα.
 3. Η θερμική ζώνη θεωρείται η πιο αποτελεσματική. Αρχίζει να λειτουργεί μετά την πρώτη εφαρμογή, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα μια εβδομάδα αφού το φορέσετε. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με θερμαντικά στοιχεία για την αύξηση της θερμοκρασίας στο επιθυμητό σημείο του σώματος. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό ύφασμα για εξοικονόμηση ενέργειας και γρήγορη καύση του κοιλιακού λίπους. Η οδηγία συνιστά τη χρήση του όχι περισσότερο από 50 λεπτά την ημέρα.

Αυτά τα προϊόντα λειτουργούν τόσο στο ρεύμα όσο και στις μπαταρίες. Τα μοντέλα παρέχονται με οθόνη με μονάδα ελέγχου. Έχουν ενσωματώσει πολλά προγράμματα και τρόπους λειτουργίας. Η εργασία με την ηλεκτρική όψη είναι εύκολη. Το φοράς, ρυθμίζεις το μήκος στο επιθυμητό σημείο του σώματος, το ανάβεις και επιλέγεις το πρόγραμμα. Ο διαχωρισμός γίνεται αυτόματα μετά το τέλος του προγράμματος.

Σπουδαίος!Τα καλά αποτελέσματα εργασίας επιτυγχάνονται με σωστή διατροφή και άσκηση.

Ανδρικές και γυναικείες ζώνες: η διαφορά

Όχι μόνο οι γυναίκες ονειρεύονται να χάσουν βάρος και να γίνουν πιο ελκυστικές. Η παχυσαρκία είναι επίσης ένα σημαντικό πρόβλημα για πολλούς άνδρες και οι ρυτίδες είναι πιο συχνές στην κοιλιά του ισχυρότερου φύλου. Τα προϊόντα αδυνατίσματος είναι καθολικά, δεν χωρίζονται σε ανδρικές και γυναικείες εκδόσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα οποιουδήποτε φύλου.

Ταυτόχρονα, μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε στο γυμναστήριο και να τρώτε υγιεινά. Η ζώνη αδυνατίσματος μέσης για άνδρες βοηθά μόνο στην επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας βάρους. Δεν έχει μαγικές δυνάμεις, αλλά τα οφέλη από τη χρήση του είναι προφανή.

Για να μην απογοητευτείτε, είναι σημαντικό να καταλάβετε ποιο αποτέλεσμα πρέπει να έχετε κατά την αγορά, να επιλέξετε το σωστό μοντέλο και να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Μετά τη χρήση του προϊόντος, ειδικά αν το δέρμα είναι ερεθισμένο, αξίζει να κάνετε ένα ντους και να μην χρησιμοποιήσετε το τζελ που χρησιμοποιούν πολλοί, αλλά το κανονικό σαπούνι. Αντιθέτως, ανακουφίζει από τον κνησμό και την αίσθηση καψίματος και ανακουφίζει από την ενόχληση.

Μπορείτε να παραγγείλετε μια ζώνη από πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα επιλέγοντας μια βολική μέθοδο αποστολής.