Τι πρέπει να κάνετε για να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα: δίαιτα και άσκηση

Για υγιή απώλεια βάρους, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις αποχρώσεις της διατροφής για να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα και να μην βλάψετε την υγεία σας. Η προτεραιότητα παραμένει ο προβληματισμός μας και μετά οι αριθμοί στην κλίμακα.

Ένα όμορφο σώμα δεν αφορά μόνο το χαμηλό σωματικό λίπος. Πρώτα απ 'όλα, η ομορφιά χτίζεται μέσω του μυϊκού σκελετού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του σώματος καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής.

Ο μυς ζυγίζει περισσότερο από το λίπος. Μην παρακολουθείτε τους αριθμούς στην κλίμακα. Η πρώτη ένδειξη είναι μια φωτογραφία στον καθρέφτη και τις μετρήσεις.

10 συμβουλές για όσους θέλουν να χάσουν βάρος πολύ γρήγορα

Τρόποι να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα

Ένας απεριόριστος αριθμός δίαιτας μπορεί να βρεθεί σε διάφορες πηγές, από την απαγόρευση ορισμένων τροφίμων έως την υγιεινή νηστεία.

Πραγματικά δεν υπάρχει υγιεινή διατροφή. Είναι επιβλαβείς για το σώμα. Για να χάσετε 7 κιλά την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να λιμοκτονούν. Στρέψτε όλη την προσοχή σας σε τρόφιμα που είναι νόστιμα και υγιή για το σώμα.

10 απλές συμβουλές για διατροφολόγους:

 1. Επικεντρωθείτε στο ημερήσιο έλλειμμα θερμίδων. Η πρόσληψη θερμίδων είναι η βάση για την απώλεια βάρους.
 2. Υπολογίστε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων χρησιμοποιώντας έναν κοινό τύπο. Κάθε οργανισμός έχει τη δική του πρόσληψη θερμίδων. Εξαρτάται από τις εξωτερικές παραμέτρους ενός ατόμου (ύψος, βάρος, ηλικία) και το επίπεδο δραστηριότητας.
 3. Δημιουργήστε ένα ημερήσιο έλλειμμα θερμίδων. Πρέπει να υπολογίσετε το 15-20% του κανόνα. Αυτή η ανεπάρκεια θεωρείται υγιής. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο πιο γρήγορα θα χάσετε βάρος.
 4. Κάντε τη σωστή διατροφή και μετρήστε τις θερμίδες. Το τελευταίο μπορεί εύκολα να γίνει με προγράμματα και ζυγαριές κουζίνας διαθέσιμες στο Διαδίκτυο.
 5. Φάτε μια ποικιλία τροφίμων. Η ανεπάρκεια θερμίδων διαφέρει από τις δίαιτες στο ότι μπορείτε να τρώτε διαφορετικά τρόφιμα και το σώμα θα χάσει βάρος.
 6. Υπολογίστε σωστά τις αναλογίες του BJU. Το κανονικό ποσοστό κατανάλωσης θεωρείται 25% λίπος, 45% πρωτεΐνη, 30% υδατάνθρακες, λαμβάνοντας υπόψη τη δραστηριότητα και την εκπαίδευση.
 7. Μην φοβάστε να κανονίσετε μια μέρα διακοπών για τον εαυτό σας. Με πολλές απαγορεύσεις, μακροπρόθεσμες ανεπάρκειες, το σώμα μπορεί να αρχίσει να "καταπολεμά", να τροφοδοτεί τον εαυτό του με όλα τα είδη τροφής και έτσι να μειώσει τη διαδικασία καύσης λίπους. Ο μεταβολισμός επιβραδύνεται. Για να το αποφύγετε αυτό, δώστε στο σώμα ανθυγιεινούς υδατάνθρακες, λίπη. Τέτοιες τεχνικές είναι γνωστές ως «γεύματα εξαπάτησης» - ψυχολογική ανακούφιση στο σώμαΗ βασική αρχή είναι 1 γεύμα που δεν απαιτεί μέτρηση θερμίδων. Η θερμιδική πρόσληψη της διατροφής μπορεί να υπερβεί τον κανόνα. Τις επόμενες μέρες το σώμα θα γεμίσει με νερό. Θυμηθείτε, το νερό δεν είναι λίπος. Μετά από λίγες μέρες όλα θα επιστρέψουν στη θέση τους και το σώμα θα ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά στο έλλειμμα. Η συχνότητα της πρόσληψης εξαρτάται από το ποσοστό λίπους: όσο χαμηλότερο, τόσο πιο συχνά μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά (μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά το μήνα).
 8. Πάρτε αρκετό ύπνο. Για να μην βλάψετε την υγεία, ο ύπνος πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 ώρες.
 9. Να ασκείστε τακτικά. 3-4 ασκήσεις την εβδομάδα είναι επαρκείς, εναλλάξ ασκήσεις καρδιο και δύναμης. Περισσότερο από μία ώρα σωματικής άσκησης την ημέρα αρκεί για να χτίσει ένα όμορφο, διογκωμένο σώμα.
 10. Η διάρκεια του ελλείμματος δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 3 μήνες. Πάρτε ένα μήνα μακριά. Διάλειμμα - διατήρηση θερμιδικής πρόσληψης και δραστηριότητας.

Γιατί η γρήγορη απώλεια βάρους είναι επιβλαβής

Η γρήγορη απώλεια βάρους συχνά θεωρείται ως πείνα από πολλούς, γεμίζοντας το κεφάλι τους με δημιουργημένα ιδανικά και ξεχνώντας τη δική τους υγεία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη θεραπείας.

Η γρήγορη απώλεια βάρους είναι αγχωτική για το σώμα. Αδυναμία, χαμηλά επίπεδα αιμοσφαιρίνης, επιδείνωση των μαλλιών, των νυχιών, του δέρματος, της απώλειας εμμήνου ρύσεως - αυτά τα συμπτώματα δεν μπορούν να αποφευχθούν.

Το μικρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στο τέλος είναι όλα τα κιλά που χάσατε επιστρέφουν πιο γρήγορα από ό, τι θα μπορούσατε να χάσετε.

πώς να χάσετε 7 κιλά σε μια εβδομάδα

Μπορείτε ακόμη και να εισαγάγετε επιπλέον αριθμούς στην κλίμακα. Όταν νηστεύει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το σώμα μεταβαίνει σε "κατάσταση αποθήκευσης" και επιβραδύνει το μεταβολισμό. Ακόμα και ένα μήλο που τρώγεται μπορεί να επηρεάσει την αύξηση βάρους.

Στη χειρότερη περίπτωση, δεν μπορείτε να ελέγξετε την ταχεία απώλεια βάρους. Το σώμα δεν θα είναι σε θέση να απορροφήσει χρήσιμες ουσίες από τα τρόφιμα που καταναλώνονται, σύντομα θα τα εγκαταλείψει, κάτι που θα οδηγήσει περαιτέρω σε ανορεξία.

Για ποιοτική απώλεια βάρους, προτιμήστε τα πρωτεϊνικά τρόφιμα, μειώστε την ποσότητα των γρήγορων υδατανθράκων, αντικαταστήστε τα με σύνθετους υδατάνθρακες και μην φοβάστε τα λίπη.

Τι πρέπει να φάτε για να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα

Για να επιτύχετε ποιοτική απώλεια βάρους, προτιμήστε τα πρωτεϊνικά τρόφιμα, μειώστε την ποσότητα των γρήγορων υδατανθράκων, αντικαταστήστε τα με σύνθετους υδατάνθρακες και μην φοβάστε τα λίπη.

Τα υγιή λίπη περιλαμβάνουν φυτικά έλαια, μικρές ποσότητες βουτύρου, γάλα, ξηρούς καρπούς, σπόρους, αβοκάντο, ιχθυέλαιο και κρυμμένα λίπη (όλα τα τρόφιμα που τηγανίζονται, ψήνονται ή στον ατμό με βούτυρο).

Το κύριο πράγμα είναι να τρώτε λογικά υγιή λίπη.

Η διαδικασία αύξησης βάρους εξαρτάται άμεσα από τους γρήγορους υδατάνθρακες.

Περιλαμβάνει όλα τα επιβλαβή τρόφιμα καθώς απορροφώνται γρήγορα, αυξάνουν την πείνα, είναι υπεύθυνα για την απελευθέρωση ινσουλίνης και αυξάνουν το σάκχαρο στο αίμα. Κυρίως χαριτωμένο. Πρόκειται για ζάχαρη, μέλι, προϊόντα αλευριού, γλυκά ποτά, φρούτα, γαλακτοκομικά προϊόντα.

Προτιμάτε σύνθετους υδατάνθρακες:

 • Λαχανικά,
 • κόκκος,
 • Όσπρια,
 • σπόροι,
 • ξηροί καρποί,
 • Δημητριακά, ζυμαρικά δημητριακών.

Καλό για υγιή απώλεια βάρους:

 • Νιφάδες βρώμης,
 • κολοκύθα,
 • Φιλέτο κοτόπουλου,
 • αυγά,
 • Καρότα,
 • αγγούρια,
 • ντομάτες,
 • πράσινα,
 • Κουάκερ φαγόπυρου,
 • τυρί cottage χωρίς λιπαρά.

Αυτά τα τρόφιμα βοηθούν στη διαμόρφωση μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων.

Διατροφή για 7 ημέρες: Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα μενού;

Για να χάσετε 7 κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρέπει να περιορίσετε τη διατροφή σας και να αποκλείσετε επιβλαβείς υδατάνθρακες: γλυκά, αλεύρι, γρήγορο φαγητό. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια τρόφιμα μπορείτε και δεν μπορείτε να φάτε σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να φάτε γλυκά μήλα, κολοκύθες ή τεύτλα το βράδυ.

Το γάλα περιέχει λακτόζη, η οποία προάγει την παραγωγή ινσουλίνης. Δεν είναι επιθυμητό να τα χρησιμοποιείτε το βράδυ. Το οίδημα εμφανίζεται το πρωί.

Ρωτήστε το γιατρό σας πριν αρχίσετε να αλλάζετε τη διατροφή σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλεργίες ή αντιδράσεις σε ορισμένα τρόφιμα που προκαλούν πρήξιμο.

Για να αποφύγετε τις διακοπές, συνθέστε το μενού σας μία ώρα πριν από το πρωινό. Έτσι μπορείτε να διατυπώσετε επιθυμίες, να προσαρμόσετε τα επιθυμητά τρόφιμα στην απαιτούμενη πρόσληψη θερμίδων για ολόκληρη την ημέρα.

Πολλοί άνθρωποι πρέπει απλώς να αντικαταστήσουν προϊόντα που σχετίζονται με ανθυγιεινά λίπη ή τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες με προϊόντα χαμηλών θερμίδων με ευεργετική σύνθεση. Αντικαθιστούμε τη ζάχαρη με το μέλι. Για πολλούς με γλυκό δόντι, αυτό μπορεί να αποτρέψει την υποτροπή.

Αντικαταστήστε το στιγμιαίο granola και το πλιγούρι βρώμης με χοντρό πλιγούρι βρώμης που έχει μαγειρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το περιεχόμενο σε θερμίδες είναι πολύ χαμηλότερο. Το άσπρο ψωμί πρέπει να αντικατασταθεί με ψωμί ολικής αλέσεως ή ψωμί. Μην αγοράζετε ψωμί με γλυκαντικά, μπαχαρικά ή μαργαρίνη στη σύνθεση.

Η μαγιονέζα πρέπει να αντικατασταθεί με γιαούρτι, έχει κατώτερη γεύση, αλλά με πρόσθετα μπαχαρικά το συνηθίζετε γρήγορα. Αντικαταστήστε τα κανονικά ζυμαρικά με δημητριακά ολικής αλέσεως.

Εβδομαδιαία δίαιτα από τον Πέτα Γουίλσον "Εβδομάδα"

Η διατροφή Peta Wilson βασίζεται σε ποτά γάλακτος που έχουν υποστεί ζύμωση (γιαούρτι, κεφίρ, γάλα ζύμωσης), λαχανικά και ζωικές πρωτεΐνες. Θα πρέπει να τρώτε με αυτόν τον τρόπο κάθε δύο μήνες, διατηρώντας συνεχή δραστηριότητα και ελαφριά άσκηση.

Τα ποτά γάλακτος που έχουν υποστεί ζύμωση με ένα συγκεκριμένο προϊόν καταναλώνονται σε ορισμένη ποσότητα για έξι ημέρες - 1, 5 λίτρα την έβδομη ημέρα, με κατανάλωση μόνο μη ανθρακούχου νερού.

Απαιτείται αυστηρή τήρηση του προγράμματος διατροφής:

 • πρώτη ημέρα- 5 βραστές πατάτες;
 • Δεύτερο- 100 γραμμάρια κοτόπουλου.
 • Τρίτο- 100 g κρέατος.
 • τέταρτο- 100 g ψαριών χαμηλών θερμίδων.
 • πέμπτο- δεν υπάρχει περιορισμένη ποσότητα λαχανικών.
 • Έκτο- χωρίς πρόσθετο προϊόν.
 • έβδομο- ακόμα νερό.

Με εξαίρεση τα λαχανικά, επιπλέον προϊόντα χρησιμοποιούνται σε μαγειρεμένη μορφή. Απαγορεύονται προϊόντα που δεν περιλαμβάνονται στην τελική διατροφή.

Αλάτι, μπαχαρικά και μπαχαρικά δεν μπορούν να προστεθούν στα τρόφιμα. Συνιστάται να αφήσετε τη διατροφή σταδιακά. Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες εξαλείφονται εντελώς ακόμη και με μια κανονική δίαιτα.

Πώς να χάσετε 7 κιλά σε 2 εβδομάδες: Διατροφή χαμηλών υδατανθράκων

Η κύρια αρχή της διατροφής είναι η μείωση της κατανάλωσης τροφών πλούσιων σε υδατάνθρακες.

Διατροφή για απώλεια βάρους κατά 7 κιλά την εβδομάδα

Περιλαμβάνουν απλούς υδατάνθρακες που περιέχουν κυρίως ζάχαρη: μέλι, μαρμελάδα. Είναι προτιμότερο να παίρνετε υδατάνθρακες το πρωί: δημητριακά, πατάτες, φρούτα.

Οι πρωτεϊνικές τροφές πρέπει να είναι το θεμέλιο της διατροφής σας, προκειμένου να διατηρηθεί η σωστή ποσότητα μυών. Η διατροφή ονομάζεται "ξήρανση". Χρησιμοποιείται για την αποστράγγιση του υποδόριου λίπους και τονίζει την ανακούφιση του σώματος.

Η κύρια αρχή της διατροφής είναι η μείωση της κατανάλωσης τροφών πλούσιων σε υδατάνθρακες.

Η δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων χωρίζεται σε δύο τύπους:

 1. Classic- επιτρέπονται προϊόντα πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης (αυγά, ψάρι, θαλασσινά, κρέας), ακόρεστα λίπη (ξηροί καρποί, λιναρόσπορο), λαχανικά (πιπεριές, αγγούρια, μαρούλι). Χρησιμοποιήστε πρωτεΐνες, πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης ως σνακ. Το γεύμα πρέπει να περιέχει ένα πρωτεϊνικό προϊόν. Το λιναρόσπορο περιορίζεται σε 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. για πρωινό. Το τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά είναι ευπρόσδεκτο για δείπνο.
 2. Crazy- Επιτρέπονται τρόφιμα πρωτεΐνης και ορισμένα φυτικά λίπη. Η δίαιτα πρέπει να ακολουθείται τακτικά.

Η διαδικασία σχηματισμού δίαιτας έχει ως εξής: Τις δύο πρώτες εβδομάδες, οι υδατάνθρακες καταναλώνονται το πρωί. Μειώνουμε την ποσότητα υδατανθράκων κάθε μέρα.

Η ομαλή μετάβαση από μια κλασική δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων σε μια τρελή διατροφή διαρκεί 5-7 ημέρες. Μια ομαλή επιστροφή στην κλασική δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων.

Η κατανάλωση σύμφωνα με αυτούς τους κανόνες είναι ανεπιθύμητη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κύριο πράγμα είναι να κάνετε εντατικά σπορ, εναλλάξ να κάνετε ασκήσεις δύναμης και καρδιο.

Τα πλεονεκτήματα είναι: Επιταχυνόμενος μεταβολισμός, μέγιστη καύση υποδόριου λίπους.

Μειονεκτήματα: Άγχος για το σώμα, κατάλληλο για εντελώς υγιείς ανθρώπους.

Πώς να χάσετε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες: δίαιτα αγρότη

Συχνά χρησιμοποιείται στις αρχές της άνοιξης.

Η διατροφή του αγρότη για απώλεια βάρους σε μια εβδομάδα

Η διατροφή των αγροτών σταματά την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας με φυτικές ίνες και τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες

Η βασική αρχήείναι η ικανοποίηση της πείνας και η εξαπάτηση του εγκεφάλου με το "αίσθημα πληρότητας" ενός γεμάτου στομάχου με νερό. Με αυτόν τον τρόπο, οι τοξίνες που καταναλώνονται το χειμώνα απομακρύνονται από το σώμα.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι και πριν από το κρεβάτι. Πρέπει να πίνετε 3 λίτρα νερό την ημέρα. Η διατροφή είναι διαφορετική από την κατανάλωση επιτρεπόμενων λαχανικών και πρωτεϊνικών προϊόντων.

Οι κόκκοι περιορίζονται σε φαγόπυρο ή ρύζι, απαγορεύονται οι πατάτες από λαχανικά. Απαγορεύεται το τσάι, ο καφές, ο σπιτικός χυμός και άλλα προϊόντα.

Βοηθά να σταματήσει η ανάπτυξη της κυτταρίτιδας μέσω της χρήσης τροφών με φυτικές ίνες και με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Διάρκεια της δίαιτας - 3 εβδομάδες. Βασίζεται σε δίαιτα χαμηλών θερμίδων, οπότε το σώμα μπορεί να υποφέρει από έλλειψη βασικών βιταμινών. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Πώς να χάσετε 7 κιλά σε 4 εβδομάδες: αποτελεσματική γυμναστική

Μην ξεχνάτε τη σωστή διατροφή - μόνο το 80% του σχηματισμού ενός ιδανικού σώματος, το υπόλοιπο 20% σχετίζεται με την άσκηση.

Εκτός από το έλλειμμα θερμίδων και τις δίαιτες, θα πρέπει να αφιερώσετε 5 ημέρες την εβδομάδα στην προπόνηση.

Είναι αδύνατο να επιτύχετε ένα λεπτό σχήμα με απλή διατροφή. Εκτός από το έλλειμμα θερμίδων, να κάνετε δίαιτα, θα πρέπει να αφιερώσετε 5 ημέρες την εβδομάδα για άσκηση: τρεις αντοχές, δύο καρδιο.

Ο συνδυασμός της έντονης καύσης λίπους και της δημιουργίας μυών παράγει αποτελέσματα που θα παρατηρήσετε σε μια εβδομάδα.

Χωρίς δίαιτες και χάπια

Η κύρια αρχή κάθε απώλειας βάρους είναι η αρμονία με το σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζετε πλήρως τις πραγματικές επιθυμίες, τις δυνατότητες και τον τρόπο λειτουργίας του σώματος.

Η καλύτερη διατροφή είναι η διαισθητική κατανάλωση χωρίς όρια ή περιορισμούς. Το κύριο πράγμα είναι να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε να φάτε και πόσο. Το φαγητό δεν είναι ανταμοιβή ή ευχαρίστηση. Η τροφή είναι ενέργεια, το καύσιμο του σώματος.

Οι κανόνες είναι απλοί: ακούστε το σώμα σας. Μην το καταπιείτε με γεμάτο στομάχι. Σταματήστε να τρώτε όταν αισθάνεστε 80% γεμάτοι. Μετά από λίγο, μπορείτε να νιώσετε τη χαρά του φαγητού.

Το ίδιο ισχύει και για το νερό. Όταν υπάρχει σοβαρή έλλειψη νερού, το σώμα το αποθηκεύει. Αυτό οδηγεί σε πρήξιμο. Το νερό ξεπλένει το στομάχι, βοηθά τα έντερα να λειτουργούν καλύτερα, ξεπλένει τις τοξίνες από το σώμα.

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα άσκησης

Η κύρια αρχή της σωματικής άσκησης είναι να χωριστεί η προπόνηση σε μυϊκές ομάδες: πόδια και γλουτοί, ώμοι και μοσχάρια, πλάτη και τρικέφαλος μύς, στήθος και δικέφαλους μυς. Μπορείτε να εξασκηθείτε οπουδήποτε: στο σπίτι ή στο γυμναστήριο.

Τρέξιμο απώλειας βάρους

σωματική δραστηριότητα για απώλεια βάρους κατά 7 κιλά την εβδομάδα

Οι καρδιο ασκήσεις θεωρούνται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος καύσης λίπους. Το φορτίο στην καρδιά διεγείρει τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, εκπαιδεύει κάθε ομάδα μυών.

Παρέχει επίσης στο σώμα οξυγόνο. Το τρέξιμο είναι η καρδιά του καρδιο. Επιπλέον, το τρέξιμο σχηματίζει σωστή στάση του σώματος και αναπτύσσει πνευμονική λειτουργία. Αλλά θυμηθείτε, ο μυς ζυγίζει περισσότερο από το λίπος.

Επομένως, το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων με βάση το χρόνο και όχι την ταχύτητα, αυξάνει τους μπροστινούς μυς των μηρών και των μόσχων. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο διάστημα που τρέχει για να αποφύγετε τεράστια πόδια και πιθανή αύξηση βάρους.

Ο κύριος στόχος του τρεξίματος είναι η επιτάχυνση και η αντοχή. Η διαδρομή χωρίζεται σε στάδια: μια απλή διαδρομή για πέντε έως δέκα λεπτά και μετά επιτάχυνση για λίγο. Και πάλι ένας ήρεμος ρυθμός, μετά επιτάχυνση. Μην σταματήσετε να τρέχετε αμέσως, μην ξεχάσετε να ζεσταθείτε.

Αρχίστε την επιτάχυνση για μισό λεπτό πρώτα, και στη συνέχεια ο σταθερός ρυθμός θα διαρκέσει ένα μισό λεπτό. Τα διαστήματα είναι πάντα τα ίδια. Επαναλάβετε την επιτάχυνση πέντε έως οκτώ φορές.

Οι στάσεις

δεν πρέπει να υπερβαίνουν 3-4 φορές. Αυξήστε τους χρόνους διαστήματος κάθε εβδομάδα για να αποφύγετε την υπερφόρτωση του σώματός σας. Θυμηθείτε να διατηρήσετε τον ρυθμό της αναπνοής σας.

Ο καθένας έχει τον δικό του ρυθμό, αλλά υπάρχουν δύο τύποι κοινών:

 1. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή μέσα από τη μύτη σας και έξω από το στόμα σας, η οποία επεκτείνεται για 3-4 βήματα.
 2. Δύο μικρές αναπνοές μέσω της μύτης, δύο μικρές αναπνοές μέσω του στόματος, η διάρκεια των οποίων είναι ένα βήμα λειτουργίας.

Θυμηθείτε να ξεκουραστείτε. Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα διάλειμμα για να αποφύγετε σοβαρές συνέπειες. Ένα διάλειμμα μιας ημέρας την εβδομάδα είναι αρκετό για την ταχύτερη απώλεια βάρους.

σχοινί αδυνατίσματος

Μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις καρδιο είναι το σχοινάκι. Σχεδόν όλες οι μυϊκές ομάδες συμμετέχουν σε αυτήν την άσκηση.

7 κιλά αδυνάτισμα σχοινί την εβδομάδα

Επιπλέον, το σχοινί συμβάλλει στο σχηματισμό μιας σωστής στάσης και στην ενίσχυση των μυών της πλάτης. Μια ώρα σχοινιού καίει 500 θερμίδες.

Τα παπούτσια παίζουν σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να είναι άνετο για να αποφύγετε τραυματισμούς, κράμπες και πόνο στην περιοχή λακτίσματος αργότερα.

Για να διευκολύνετε τον εαυτό σας, διαιρέστε την άσκηση σε σετ και σε αριθμό άλματα. Για να ξεκινήσετε, αρκούν 100 άλματα με 10 προσεγγίσεις. Αυξήστε σε 300 άλματα την εβδομάδα.

Η αποτελεσματικότητα αυτής της άσκησης θα γίνει αισθητή σε μια εβδομάδα. Το σχοινάκι, όπως και άλλες ασκήσεις καρδιο, είναι μια καλή άσκηση προθέρμανσης πριν την προπόνηση δύναμης ή το τέντωμα.

πλαίσιο αδυνατίσματος

Το ελαστικό είναι μια άσκηση καρδιο. Η επαναλαμβανόμενη φόρτωση ακίδων ενισχύει τους μυς της πλάτης σας.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι ότι οι κοιλιακοί μύες είναι συνεχώς υπό ένταση και η διάρκεια της άσκησης αυξάνεται σταδιακά.

Ξεκινήστε τη στιγμή που είστε κουρασμένοι και με ελαφρύ πόνο. Μην συνθλίβετε το σώμα σας. Μην αυξάνετε πολύ γρήγορα το φορτίο. Αρκεί 10-15 λεπτά την εβδομάδα.

Να θυμάστε ότι το στομάχι σας πρέπει να είναι άδειο πριν από τη σωματική δραστηριότητα. Θα πρέπει να ξεκινήσετε την άσκηση 2-3 ώρες μετά το φαγητό. Θυμηθείτε να αναπνέετε. Η άνιση αναπνοή κατά την άσκηση οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες.

Συμπέρασμα

Με τη βοήθεια των δίαιτων, πρέπει να προσαρμόσετε το σώμα σας, αλλά όχι να το κοροϊδέψετε.

Βεβαιωθείτε ότι αυτά δεν είναι προσωπικά σύμπλοκα, αλλά η απώλεια βάρους είναι πραγματικά απαραίτητη για να απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος από το σώμα. Μπορείτε να επιτύχετε ιδανικά σχήματα μόνο με οφέλη για την υγεία.