Πώς να χάσετε βάρος

Μπορείς να το κάνεις σχετικά εύκολα και γρήγορα να χάσετε βάρος; Μπορεί. Και αυτό μπορεί να γίνει με ευχαρίστηση, χωρίς καμία από τις εξουθενωτικές και συχνά επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία δίαιτες. Πολλοί άνθρωποι απλά δεν γνωρίζουν ότι το ζήτημα της απώλειας βάρους δεν συνδέεται τόσο πολύ με τη ρύθμιση της πρόσληψης τροφής, αν και είναι πολύ σημαντικό, όπως και με την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου και την κοσμοθεωρία του, ώστε να μην μπορούν να χάσουν βάρος, ακόμα και όταν είναι πολύ πολύ το θέλεις. Ίδια δίαιτα, αν και δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, ωστόσο, δεν είναι όλα και δεν είναι πάντα βοήθεια. Πολλοί άνθρωποι, μετά κάθεται πάνω σε μια αυστηρή δίαιτα για λίγο, απογοητευμένοι και πάλι και πολύ γρήγορα να κερδίσει το βάρος. Τέτοιες διαταραχές υπονομεύουν την εμπιστοσύνη τους.

Έτσι, αν δεν αλλάξει η εσωτερική κατάσταση του ατόμου και του Outlook είναι αδύνατο να τον βοηθήσει να απαλλαγούμε από το περιττό βάρος. Μετά από όλα, εθισμένη στο φαγητό, και λόγω του ότι οι άνθρωποι παχαίνουν, δεν είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη εξάρτηση. Και να απαλλαγούμε από αυτή την εξάρτηση και, ως εκ τούτου, από κάτι να αρνηθεί, θα πρέπει να κατανοήσουν – για το τι θα δώσει. Σε αυτό το άρθρο θα σας πω, αγαπητοί αναγνώστες, για το πώς να χάσετε βάρος με αποτελεσματική, δοκιμασμένη και δουλεύει μια χαρά ψυχολογικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να γίνετε κάποιος που θα ήθελες να βλέπεις κάθε μέρα στον καθρέφτη.

χάστε βάρος εύκολα

Πώς να χάσετε βάρος

Και τώρα να προχωρήσουμε στην καρδιά της απώλειας βάρους και την εμφάνιση που απαιτείται από εσάς σε αυτό, όπως είπα, ένα απλό θέμα. Δεν είναι μυστικό ότι, προκειμένου να χάσουν βάρος, απλά πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί ορισμένα τρόφιμα σε ορισμένες ποσότητες. Για να το θέσουμε απλά, θα πρέπει να τρώτε λιγότερες θερμίδες και, συχνά, ένα πολύ επιβλαβές τροφίμων, η οποία κατατίθεται στο σώμα σας ως λίπος. Μπορείτε ακόμα να πω ότι θα πρέπει να αρχίσουν να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες από αυτές που καίει το σώμα σας. Και τότε αναπόφευκτα θα αρχίσετε να χάνετε βάρος.

Και, από ότι φαίνεται, το πρόβλημα είναι να αρχίσετε να τρώτε σωστά για να τρώνε υγιεινά τρόφιμα στη μετριοπάθεια; Αλλά τα προβλήματα πολλά, και ένας από αυτούς είναι και το συνημμένο σε ανθυγιεινά τρόφιμα, τα οποία είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί. Γιατί του είναι δύσκολο να τα παρατήσεις; Επειδή παίρνει από αυτό, όχι μόνο τα θρεπτικά συστατικά, αλλά και διασκέδαση. Εδώ σε αυτό έγκειται, αν θέλετε, το μυστικό για την απώλεια βάρους – την ευχαρίστηση και την ικανότητα να ελέγχουν την επιθυμία σας να το παραλάβει.

Δώστε προσοχή τους σε άλλες ανάγκες εκτός από το φαγητό – την ανάγκη να επικοινωνήσει με το αντίθετο φύλο, η ανάγκη για αυτοεκτίμηση, η ανάγκη για προσοχή από τους άλλους ανθρώπους, τους θαυμασμό και ούτω καθεξής. Ξέρεις, απώλεια βάρους υπόσχεται ορισμένα πλεονεκτήματα και σημαντική. Δεν θέλετε να χάσετε το βάρος που θέλετε να χάσετε βάρος για κάτι. Σωστά; Και για ποιο λόγο; Για τι ζωή κάνεις αυτό; Μπορείτε να φανταστείτε αυτή τη ζωή;

Προσπαθήστε να το κάνουμε. Προσπαθήστε να δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη λεπτό και όμορφο πρόσωπο που δεν μπορεί να αντέξει πολύ, χάρη στην πρωτόγνωρη δυνατότητες, το οποίο θα τραβήξει την προσοχή των άλλων ανθρώπων, θα τον θαυμάζω, θα είναι σε επαφή μαζί του, θέλει να τον συναντήσει και ούτω καθεξής. Αυτός ο άνθρωπος είναι στο μέλλον και όχι στο τηλεχειριστήριο. Απλά φανταστείτε τη χαρά σας, θα ζήσετε αλλάζοντας τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Την εμπειρία αυτή τη χαρά, ευδαιμονία, αυτό που θα έρθει, όταν θα χάσετε βάρος. Μετά το φαγητό θα είναι πλέον για τον τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε, η μόνη χαρά στη ζωή από την οποία, λόγω έλλειψης θέλησης, δεν μπορεί να αρνηθεί.

Δεν χρειάζεται δύναμη της θέλησης – χρειάζεστε μια ζωηρή εικόνα του μέλλοντος στο οποίο θα είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος, λόγω της λεπτό σώμα. Τότε αυτόματα θα αρνηθεί να φάει, ούτε καν να το αντιληφθείτε, το υπόσχομαι. Μάλλον, θα αρχίσετε να τρώτε σωστά και ίσως ακόμη και τον αθλητισμό θα το κάνουμε να το κάνουμε γρήγορα για να είναι ευτυχισμένος για το μέλλον σας. Και εκεί θα είναι.

Απλά να τον εαυτό σας ένα άτομο που εξαρτάται όχι από το φαγητό, αλλά από το άλλο, το πιο σημαντικό και πολύτιμο να τον ευχαρίστηση, ακόμα κι αν είναι ακόμα δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν. Τελικά θα έρθει σ ' αυτόν. Να είστε βέβαιος να έρθει! Τώρα, φίλοι, ας μιλήσουμε για ένα άλλο σημαντικό θέμα που σχετίζεται με την απόλαυση του φαγητού.

πώς να χάσετε βάρος

Διατροφή

Έτσι, η διατροφή. Σήμερα τόσες πολλές που κάποια πειράματα με το σώμα σας δεν καταφέρνουν να κρατήσουν τους ανθρώπους, προκαλώντας συχνά τον εαυτό τους περισσότερο κακό παρά καλό, ακόμη και αν καταφέρουν να χάσει γρήγορα βάρος, επειδή τους. Αγαπητοί αναγνώστες, να έχετε κατά νου ότι η διατροφή θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Επιπλέον, κάποια από αυτά διαρροή το ανθρώπινο σώμα, αποδυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και ως εκ τούτου, την πρόκληση βλάβης, έτσι ώστε να είναι ακόμα στον ψυχισμό των ανθρώπων επηρεάζεται αρνητικά, γιατί οι άνθρωποι νιώθουν άγχος όταν το σώμα χάνει ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Συχνά οι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι με δίαιτα, γιατί το μυαλό τους δεν βλέπω το νόημα σε τέτοιες σώμα. Μετά από όλα, την ευχαρίστηση, είναι χαρά, είναι ακόμα δυνατό να αποσυρθεί, και να πάρει τον εαυτό του στο χέρι, αλλά όταν η βλάβη στο σώμα που προκαλείται από τη χρήση βλαβερή διατροφή, τότε το μυαλό αρχίζει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για να αντισταθεί σε όλες τις προσπάθειες του ανθρώπου να περιορίσουν τους εαυτούς τους στο φαγητό.

Φυσικά, όταν πραγματικά θέλουν να χάσουν βάρος για λόγους επίτευξης κάποιο σημαντικό στόχο, στη συνέχεια, κάθε πόνο θα αντέξει για να επιτευχθεί ο στόχος. Οι άνθρωποι είναι ικανοί να κάνουν. Αλλά γιατί να βασανίζεις τον εαυτό σου, αν σου ήρεμα και σκόπιμα πάω με το λάθος, ανθυγιεινά τρόφιμα, να είναι η σωστή, υγιεινή διατροφή, που θα σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε στη σωστή ποσότητα και θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος;

Κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να βιαστούμε από το ένα άκρο στο άλλο και σχεδόν εντελώς τον εαυτό σας στερήσει το φαγητό, το σώμα σας σημαντικό δομικό υλικό, καθώς μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Αποθαρρύνει τα άτομα με δίαιτα, τότε το δεύτερο, το τρίτο, και τι θα απογίνει; Δεν είναι μόνο αυτός που θα πάρει το λίπος και πάλι, αλλά επίσης να χάσω την πίστη μου σε αυτόν, θα χάσει την πίστη του στην ικανότητά τους να χάσουν βάρος και στη συνέχεια να πέσει σε βαθιά και μακροχρόνια ύφεση, με απρόβλεπτες συνέπειες. Δεν ευτυχισμένο το σενάριο της ζωής, θα συμφωνήσω.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προχωρήσουμε προσεκτικά, σταδιακά αποκατάσταση του κατάσταση. Ένα ανθρώπινο σώμα είναι μια λεπτή μηχανισμό, και η ανθρώπινη ψυχή, ακόμα πιο λεπτό, αδέξια δουλειά, ότι δεν δέχεται, δεν θα πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά, απαλά, με ακρίβεια ένα κοσμηματοπωλείο. Έτσι, δεν χρειάζεται να βασανίζεις τον εαυτό σου με αυστηρές δίαιτες – μόλις αρχίσετε να τρώτε σωστά, να βρείτε μια διατροφή που θα παρέχει το σώμα σας με όλα τα απαραίτητα και αυτό θα σας επιτρέψει να απαλλαγούμε από το υπερβολικό βάρος, όπως εντελώς περιττή επιπλέον θερμίδες. Μιλώντας για τις υπερβολικές θερμίδες. Ας μιλήσουμε τώρα για ένα άλλο λόγο που αναγκάζει τους ανθρώπους να κλίνει σχετικά με τα τρόφιμα.

απολαύστε το αποτέλεσμα

Στάση

Θα ήθελα να σας πω για τη σχέση του ανθρώπου με τον εαυτό του, για το πώς πρέπει να είναι. Μερικοί άνθρωποι εμποδίζουν να χάσετε βάρος τους, πολύ καλή στάση όταν ψάχνουν για μια ποικιλία από δικαιολογίες και δικαιολογίες προκειμένου να μην χάσουν βάρος, αν και καταλαβαίνω ότι πρέπει να το κάνει. Λοιπόν, ξέρω κάποιους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι μπορεί να πει κάτι σαν: "ένας καλός άνθρωπος θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα να είναι λίπος και το είδος από κοκαλιάρικο και θυμωμένος και ούτω καθεξής.

Όλα αυτά, βέβαια, σωστό, εν μέρει, αλλά δεν το χρειάζεσαι. Μην βρίσκετε δικαιολογίες για το πρόβλημά του ή να χάσετε βάρος ή όχι. Αποφασίσαμε ότι από τη στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να χάσουν βάρος. Έτσι θα χάσετε βάρος. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται δικαιολογίες και δικαιολογίες. Άλλα άτομα πάρα πολύ άσχημα για τον εαυτό σου, έτσι δεν φροντίζεις το σώμα σου, πιστεύοντας ότι τίποτα δεν θα αλλάξει και τους αξίζει ό, τι έχουν. Και το καλύτερο είναι ανάξιος.

Εδώ, επίσης, πρέπει να καταλάβετε ότι αν αποφασίσετε να χάσετε βάρος, να χάσουν βάρος, επειδή το πιστεύεις. Και όταν αποφάσισε να πάει για αυτό. Δεν είναι απαραίτητο μελαγχολία – είστε άξιοι όλοι ότι θα είναι σε θέση να επιτύχει. Αλλά για να χάσετε βάρος σίγουρα, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου, και δεν είναι μόνο δική μου. Έτσι, σε αυτό και σε άλλη περίπτωση, η συμπεριφορά πρέπει να αλλάξει και πάλι, ή από επαναπροσδιορίζοντας τη σχέση τους με τον εαυτό τους, ή με άλλους ανθρώπους, επαγγελματίες που θα σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Μπορεί να είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και η αγάπη σου για τις πολλές του ιδιότητες, αλλά το επιπλέον βάρος θα υποβαθμίσει ελαφρώς ζωή σου, γιατί εσύ τον εαυτό σου, το καταλαβαίνω. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε για πολλούς ανθρώπους είναι σημαντικό όχι μόνο του ανθρώπου εσωτερικό του κόσμο, αλλά και την εμφάνισή του. Οπότε, γιατί να μην φέρει και τα δύο, ειδικά επειδή υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα. Από την άλλη πλευρά, αν για την πολύ κακή συμπεριφορά και δεν σε νοιάζει σε τι κατάσταση βρίσκεται το σώμα σας και, στη συνέχεια, νομίζω, είναι αλήθεια αυτό; Δεν σου αξίζει αυτό που έχεις; Γιατί δεν κάνεις τον εαυτό σου καλύτερο;

Μην πεις δεν μπορείς να το κάνεις και εσύ κάτι χειρότερο από τους άλλους ανθρώπους και ούτω καθεξής – δεν το πιστεύω, γιατί αυτό είναι αδύνατο. Μπορείτε να το κάνετε καλύτερα, μπορείτε να το κάνετε. Εξάλλου, σκέψου τους άλλους ανθρώπους – γιατί θα σταματήσεις να θαυμάζουμε το σώμα σας, γιατί θα τους στερήσει την ευτυχία τους να είναι μαζί σου; Χάστε το βάρος, όχι μόνο για τον εαυτό σου, αλλά γι ' αυτούς, για εκείνους που θέλουν να είναι μαζί σας και να θαυμάσετε την ομορφιά σας. Η συμπεριφορά σου πρέπει να αλλάξει, όχι μόνο για μένα αλλά για τους άλλους ανθρώπους. Και την αλλαγή αυτή την στάση και, στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε και το σώμα σας, μετά από όλα, για το πώς να το κάνουμε, σου είπα.

χάσετε βάρος γρήγορα

Εμπιστοσύνη

Τέλος, το τελευταίο πράγμα που θέλω να σας πω, αγαπητοί μου αναγνώστες, είναι η εμπιστοσύνη και η πίστη στην επιτυχία – θα πρέπει σίγουρα να αποκτήσει και τα δύο. Όλα αυτά – δεν μπορώ, δεν μπορώ, έχω ένα πολύ αδύναμο χαρακτήρα, θέληση και άλλα, συγνώμη, μύξα – στείλτε στο διάολο. Όλα μπορείτε να πάρετε ό, τι μπορείτε, μόνο αρκετά! Είσαι το είδος του ατόμου να αποφασίσει να γίνει ό, τι έχετε αποφασίσει να γίνει. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ή δεν το πιστεύω. Τα υπέρβαρα άτομα να χάσουν το βάρος, skinny – fat, μικρά μεγαλώνουν, μακράς συντομεύσει κουτσός – το τρέξιμο, πλάγια – βλαστών, σε Γενικές γραμμές, πίστεψε στον εαυτό σου και στην επιτυχία. Το πιο σημαντικό, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χάσω βάρος για αυτό. Τι θέλεις να φύγεις, από ποια θέση, πού βρίσκονται και τι θέλουν να έρθουν, τι θέλετε να πετύχετε, τι θέλετε να επιτύχετε;

Που θα φροντίσει για αυτό, τότε όλοι θα είναι σε θέση να κάνει. Είστε χειρότεροι από τους άλλους, σε ό, τι το σώμα σας, οπότε μην αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές τους. Η απώλεια βάρους δεν είναι το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή, ώστε να τους προσλαμβάνουν με ευκολία, και περισσότερο χρόνο να αφιερώσω για να το σκεφτεί πιο μεγάλα επιτεύγματα έτσι να συγκρίνετε ανώτερο σκοπό με το στόχο σας να χάσετε βάρος. Να δημιουργήσετε, να το πω έτσι, η αντίθεση μεταξύ των διαφόρων στόχων, και θα δείτε πώς η τρέχουσα στόχος σας είναι να χάσετε βάρος, είναι άκυρη και, στη συνέχεια, θα φτάσετε σε μία αναπνοή.

Τέλος, θέλω να σας πω πολύ σημαντικό πράγμα – δεν αναζητούν εύκολους τρόπους, δεν. Όλα αυτά τα εργαλεία θαύμα, θαύμα μεθόδους, μαγικά χάπια, και παρόμοια πράγματα που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα απώλειας βάρους, χωρίς καμία προσπάθεια από μέρους σας – είναι όλα ανοησίες. Προσπάθειες σε αυτή τη ζωή για να το κάνει θα πρέπει πάντα να επιτευχθεί κάτι σημαντικό, έτσι δεν είναι τεμπέλης. Που σου πρόσφερα μια σχετικά απλή προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματός σας.

Πολύ πολύ πιο εύκολο να αρχίσετε να τρώτε λιγότερο και μόνο το φαγητό που είναι χρήσιμο σε εσάς. Όλα τα υπόλοιπα που έγραψα σε αυτό το άρθρο, για το μεγαλύτερο μέρος, τα κίνητρα για την απώλεια βάρους. Ακόμα και τα αθλητικά σας παροτρύνω να αρχίσεις να το κάνεις, αν και θα ήταν ωραίο αν άρχισαν να το κάνουν. Αλλά τρώνε λιγότερο, όσο χρειάζεται για να νιώσεις την κανονική, και μόνο το φαγητό που χρήσιμο για σας – είναι μια προϋπόθεση για την απώλεια βάρους. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τη δουλειά. Πιστεύω σε σένα! Αλλά εάν είναι απαραίτητο, είμαι πρόθυμος να συνεργαστούμε μαζί σας, σε ατομική βάση. Μαζί σίγουρα μπορούμε να το χειριστεί.