Πώς να χάσετε βάρος γρήγορα

Πόσες επαναλήψεις να διατροφολόγους και άλλους γιατρούς ότι η απώλεια βάρους θα πρέπει να είναι συνολική και σταδιακή και η σωστή διατροφή πρέπει να γίνει τρόπος ζωής, που ενδιαφέρονται για ακραίες δίαιτες που υπόσχονται γρήγορη απώλεια βάρους σε διάστημα τριών ημερών σε μια εβδομάδα, δεν πέφτει. Η γνώμη των γιατρών, φυσικά, σεβόμαστε. Αλλά τι να κάνετε όταν χρειάζεστε γρήγορα αποτελέσματα;

χάσετε βάρος

Ένα φλεγόμενο άδεια; Για να χάσετε βάρος γρήγορα!

Λόγοι για να πάει σε μια διατροφή είναι δύσκολο, αλλά εγγυάται γρήγορα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολλά. Για παράδειγμα, μια μέρα μετά το γάμο... χαλάρωσε, τη φίλη σας. (Ας ελπίσουμε ότι από το γάμο σας θα εξακολουθεί να ταιριάζει ευθύνεται και το ιδανικό ξεκίνημα για λίγους μήνες πριν από το Μεγάλο γεγονός). Ή, ας πούμε, το κόμμα, την ευκαιρία – και, για να το θέσω ήπια, δεν είναι σε φόρμα. Ή θα καλούνται για ένα σαββατοκύριακο σε ένα εστιατόριο ο άντρας των ονείρων σας, και το αντίστοιχο για την τουαλέτα κάθεται σαν κάτι τρομερό και τα όριά του. Υπάρχουν αιτίες και πιο σοβαρή: για το Νέο Έτος επιλέξει το φόρεμα, αλλά στη μπουτίκ είχε μόνο ένα μέγεθος μικρότερο! Είναι ένας εφιάλτης. Φόρεμα πολυτελές ξενοδοχείο, το Νέο Έτος στη μύτη. Επείγουσα είδος του σχήμα!

Και, όπως μπορείτε να καθίσετε για το μαγιό σου; Έτσι φαίνεται από την παραλία, τότε η σεζόν θα μπορούσε να είναι προετοιμασμένοι εκ των προτέρων. Αλλά στο σημερινό κόσμο, με όλες τις εποχές αναμιχθεί: τα Χριστούγεννα μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στο θέρετρο, αλλά σχετικά με τη λευκή άμμο από τα κύματα του ωκεανού. Έτσι, μπορεί να συμβεί ότι επειγόντως λοιπόν, χρειάζονται απεγνωσμένα να πάρει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, πριν πάμε στην παραλία, επειδή ψάχνω ένα φλεγόμενο άδεια. Ή (Ω όνειρα!) ξαφνικά καλούνται να Μπαλί ένα ευχάριστο κύριος.

Υπάρχουν επαγγελματικοί λόγοι για να αρχίσετε να ψάχνετε για έναν τρόπο για να χάσετε βάρος γρήγορα: ρίψεις, φωτογραφήσεις και τα παρόμοια. Μερικές φορές, "να δούμε αξιοπρεπή" αναζητούν μια γυναίκα των επιχειρήσεων και να μάθει κυρίες σε συνέδρια, σεμινάρια, μεγάλες παρουσιάσεις στην επαγγελματική κοινότητα. Προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης θα επιδιώξει να φέρει την εικόνα στην τελειότητα πριν από τη συνέντευξη με φωτογραφίες ή βίντεο. Ναι, μπορείτε πιθανώς να βρείτε πολλούς λόγους για να χάσετε βάρος γρήγορα!

Επιλέξτε διατροφή

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν εκατοντάδες δίαιτες, αν όχι χιλιάδες. Μπορούν να διαιρεθούν σε τρεις τύπους:

  • μακροπρόθεσμα
  • βραχυπρόθεσμες
  • ακραία

Μακροχρόνιες δίαιτες είναι συχνά με βάση την καταμέτρηση θερμίδων των τροφίμων που συνδέονται με τον περιορισμό της χρήσης των λιπών, των υδατανθράκων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, εκτός από την περιεκτικότητα σε θερμίδες, αυξάνοντας έμφαση στην υπογλυκαιμικών δείκτη των τροφών. Κάποιες δίαιτες προσφέρουν σχεδόν κάποια πιάτα λαχανικών, ενώ άλλοι – κυρίως τρόφιμα πλούσια σε πρωτεΐνες (που μπορεί, παρεμπιπτόντως, να προκαλέσει προβλήματα υγείας). Υπάρχουν δίαιτες που η έννοια του υγιεινού τρόπου ζωής είναι η μετάβαση στη χορτοφαγία: για παράδειγμα, "Εύκολος τρόπος για να χάσετε βάρος", από το διάσημο συγγραφέα του μπεστ σέλερ για τις κακές συνήθειες (που είναι το φως και ποιος δεν είναι). Άλλοι κηρύξουμε μια μετάβαση σε ένα συγκεκριμένο τρόπο διατροφής: για παράδειγμα, ξεχωριστές. Αλλά για τους σκοπούς μας, όλες αυτές οι δίαιτες έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: για να επιτύχει αποτελέσματα, θα πρέπει να συμμορφώνονται με το καθορισμένο σύστημα ισχύος από δέκα ημέρες έως δύο με τρεις μήνες. Αλλά κάναμε θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα! Έχουμε τρεις μέρες για διακοπές, και μια εβδομάδα – το ζεστό παραλίες της τελευταίας στιγμής!

Έτσι, η εστίαση σε βραχυπρόθεσμα δίαιτες που σας επιτρέπουν να τραβήξει γρήγορα το σώμα και να μπει σε τζιν ένα μέγεθος μικρότερο. Εδώ η έμφαση είναι στην περιεκτικότητα σε θερμίδες των τροφίμων, τον καθαρισμό του στομάχου, την απόσυρση του νερού από το σώμα (το οποίο σας επιτρέπει να μειωθεί ο όγκος και αμέσως να χάσετε 2 – 3 kg ή περισσότερο), καθώς και την επιτάχυνση του μεταβολισμού. Η απλούστερη βραχυπρόθεσμη δίαιτα νηστείας ημέρες (που είναι και το πιο ασφαλές). Μία ή δύο φορές την εβδομάδα είμαστε μόνο "εύκολο" ημέρα για το σώμα: το γιαούρτι, το δύσκολο, ή ακόμα και το νερό. Την επόμενη μέρα, ένιωσα μια σημαντική ανακούφιση, συμπεριλαμβανομένης της λόγω της απουσίας του στο στομάχι το συνηθισμένο "όλο το βάρος". Κάποιος είναι αρκετά για το σαββατοκύριακο για να αισθάνονται σαν μια πεταλούδα. Αλλά αν μιλάμε για απότομη επαναφορά τουλάχιστον δυο-τρία κιλά, επιλέγεται μια βραχυπρόθεσμη δίαιτα για 3 έως 5 ημέρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι αρκετά ήπια, αλλά ακόμα πιο βραχυπρόθεσμες δίαιτες πρέπει να συγκεντρωθούν σε μια γροθιά και... σύμφωνα με τα λόγια του Maya Plisetskaya, "μην τρώτε". Τέτοιες δίαιτες χαμηλών θερμίδων είναι πολύ αποτελεσματική, και συχνά είναι μόνο 300 – 700 θερμίδες την ημέρα.

Σοκολάτα και μπανάνα δίαιτα ημέρα νηστείας

Αλλά οι αδύναμοι! Έχουμε την τάση να θέλουν να υποφέρουν λιγότερο, και το αποτέλεσμα είναι να πάρουν περισσότερα. Τι κόλπα δεν πηγαίνουν οι ασθενείς για να κάνουν τη διαδικασία της απώλειας βάρους όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη! Για παράδειγμα, η εστίαση σε τρώγοντας τα αγαπημένα σας φαγητά. Δεν του αρέσουν τα μήλα; Επιλέγοντας μια δίαιτα. Τα πλεονεκτήματά του σε μια καλή διάθεση λόγω της παραγωγής της σεροτονίνης και ορισμένες κορεσμού. Τρεις μέρες μόνο μπανάνες, το πιο σημαντικό, όχι περισσότερο από δύο κιλά την ημέρα, αλλιώς δεν μπορείτε να πάρετε περισσότερα από το να πας για να χάσεις. Βραχυπρόθεσμα πρωτεΐνη ή πρωτεΐνη αυγού διατροφή είναι λοιπόν αποβάλλεται νερό από το σώμα και ένιωσα σταθερά κορεσμού. Αλλά αν τα νεφρά δεν προκειμένου – προ-κλήση "γρήγορα". Σταφύλι διατροφή (ένα κιλό σταφύλια, ένα λίτρο χυμό ή κρασί την ημέρα) γεμίζει το σώμα με βιταμίνες, "επιταχύνει το αίμα", βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος. Καρπούζι διατροφή (1 kg πολτού ανά 9 kg βάρους σώματος) εμφανίζει ένα τέλειο νερό, αλλά ότι ξέρεις την απάντηση μόνος σου. Αντένδειξη, όπως όλοι παροχή νερού διατροφή νεφρικά προβλήματα. Ο κορεσμός είναι εγγυημένη, όχι ο καθένας θα φάει ακόμα και τον βάλω σε βάρος, το οποίο εξυπηρετεί καρπούζι (για παράδειγμα, 15 κιλό). Μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες, εκτός αν, φυσικά, δεν είναι να φάω καρπούζι με το ψωμί.

Για τις περιπτώσεις, όταν θέλετε να χάσετε περισσότερα από ένα ζευγάρι λίρες, που προορίζονται εβδομαδιαία μονο. Τα πιο δημοφιλή είναι το φαγόπυρο. Απλά να θυμάστε, το φαγόπυρο δεν είναι το αλάτι, μπορεί να μην είναι βραστό, μόνο στον ατμό. Σε Γενικές γραμμές, δεν είναι πολύ για να το φάω... μερικοί άνθρωποι προτιμούν το ρύζι μονο-διατροφή, κάποιος- "σούπα της Βόννης" (το κύριο πράγμα είναι, μπορεί να λίτρα, πόσα θέλετε). Δυστυχώς, τα ακραία μονο-διατροφή είναι ένας πολύ καλός τρόπος όχι μόνο για να ελέγξετε για τον εαυτό σας, πώς να χάσετε βάρος γρήγορα, αλλά επίσης να πάτε στο νοσοκομείο. Για παράδειγμα, μια εβδομάδα χωρίς την παραλαβή των απαραίτητων βιταμινών, μετάλλων, ιχνοστοιχείων, τα οποία είναι πολύ χαρακτηριστική για μια μονο-διατροφή επηρεάζει το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία. Ένα από τα πιο πρωτότυπα δίαιτες περιλαμβάνουν το κρασί και η σοκολάτα. Τρεις μέρες στο κρασί και το τυρί – τι foodie θα αρνηθεί; Και πάλι, η δράση με βάση την απόσυρση του νερού από το σώμα. Και "σοκολάτα" τρεις δίαιτα ημέρα πρώτη, χαμηλό σε θερμίδες (550 kcal ανά ημέρα), και, δεύτερον, ενεργοποιεί το μεταβολισμό. Ένας από τους τρόπους έξω από το "οροπέδιο". Λοιπόν, η σωτηρία για εκείνους, που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς καφέ και σοκολάτα: μια μπάρα μαύρη σοκολάτα την ημέρα και πόσα θες καφέ χωρίς ζάχαρη. Απλά οι πιθανότητες να καλέσετε τον εντατικής θεραπείας είναι πολύ υψηλό, ειδικά αν καπνίζεις. Καρδιά σε τέτοια ακραία αντιμετωπίζονται με μεγάλη καχυποψία...

"Γιατρέ, γιατί είσαι τόσο βαρετό;"

Φαίνεται ότι το ζήτημα του πώς να χάσετε βάρος γρήγορα, λύση: θα βρεθεί λύση, και όχι ένα. Δεκάδες αυστηρές δίαιτες με στόχο την γρήγορη, απότομη απώλεια βάρους είναι στην υπηρεσία σας. Και όμως...το Βασικό μειονέκτημα όλων αυτών των γρήγορη τρόποι για να χάσετε βάρος – ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Εσύ πήρες το φόρεμα στο ντυμένος με ένα νέο μαγιό, και σε λίγες μέρες... το Νερό είναι πίσω, όπως μπορείτε να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή, και το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο αισθητή (το λίπος κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμη δίαιτα είναι πρακτικά έξω). Δεύτερη, μετά από ένα τέτοιο σοκ που το σώμα μπορεί να προσβάλλει και σκληρή εκδίκηση. Στο "hungry ημέρες", όταν το σώμα αλλάζει με την οικονομικότερη λειτουργία δύναμη και αρχίζει να καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες. Το συντομότερο μπορείτε να επιστρέψετε στην αγαπημένη κέικ και γλυκά, οι επιπλέον θερμίδες θα είναι περισσότερα από ό, τι πριν, με τον ίδιο τρόπο διατροφής. Έτσι, θα πρέπει να περιμένουμε μια δραματική αύξηση του σωματικού βάρους. Τρίτον, αν το βάρος σας είναι ογδόντα κιλά, η δίαιτα αυτή είναι απίθανο να δώσει μια αξιοσημείωτη αλλαγή: η αναχώρηση από μερικά κιλά θα είναι προς τα έξω σχεδόν απαρατήρητη.

Και, φυσικά, το πιο ακραίες δίαιτες έχουν αυστηρή αντενδείξεις και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες για την υγεία. Η μακροχρόνια διατροφή, η οποία είναι μακρά και το σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, να οδηγήσει σε πιο σταθερά αποτελέσματα πιο ασφαλή τρόπο. Α, και κάτι ακόμα: μην περιμένεις βραχυπρόθεσμες δίαιτες με νοιάζει το λίπος από τις "προβληματικές περιοχές". Θα πρέπει να ασκήσει: ακόμη και με την πιο υγιεινή διατροφή, το σώμα, το οποίο μειώνει το βάρος παραμένει χαλαρό και το άσχημο, και να αγοράσει αθλητικά φορτίο. Δυστυχώς, όλα αυτά τα λόγια για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, σωστή διατροφή και άσκηση, πολλοί φαίνεται πολύ βαρετό... Αλλά λόγω της δημοτικότητας του ακραίες δίαιτες δεν είναι μειωμένη, επειδή οι μπανάνες με σοκολάτα "καθίσει" είναι πολύ πιο ενδιαφέρον!