Κριτικές Reduslim

 • Ιωάννα
  Όπως πάντα, έπιασε τον εαυτό του την τελευταία στιγμή πριν από την απελευθέρωση που θα ήταν απαραίτητο για να χάσετε βάρος. Τίποτα ιδιαίτερα, δεν ελπίζω, αλλά με κάψουλες Reduslim έπεσε 7 κιλά σε δύο εβδομάδες! Τώρα οι διακοπές μου, και τίποτα δεν θα χαλάσει!
  Reduslim
 • Δήμητρα
  Με αυτό το εργαλείο χάσετε βάρος εύκολα και γρήγορα, επειδή μπορείτε απλά να θέλετε να φάτε λιγότερο. Μην τσιμπολογάτε συνεχώς, η οποία θα έχει και τι θα έχουν και τα κιλά αρχίζουν να λιώνουν σαν από μόνα τους!
  Reduslim
 • Elif
  Παρατήρησα αποτέλεσμα Reduslim ήδη την πρώτη εβδομάδα! Κανένα άλλο μέσο δεν ενήργησε τόσο γρήγορα! Και μετά από ένα μήνα χρήσης δεν έπεσε 14 κιλά, το οποίο για μένα είναι πολλά.
  Reduslim
 • Raul
  Ποτέ δεν πήρε τα ναρκωτικά από την απώλεια βάρους, αλλά, ίσως, έγινε δύσκολο να lug γύρω από την κοιλιά σας. Ήμουν τυχερός που η γυναίκα μου συνιστάται Reduslim είναι απλά και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.
  Reduslim
 • Elif
  Κατά τις πρώτες ημέρες από τη λήψη αυτά τα καψάκια έχει πολύ καλύτερη αίσθηση, έγινε χαρούμενος και ενεργητικός. Και, στη συνέχεια, το βάρος άρχισε να φεύγει. Ως αποτέλεσμα, για ένα μήνα έχασα 10 κιλά, παρά να τρώω το ίδιο όπως πάντα, όχι δίαιτες.
  Reduslim
Εκτίμηση Reduslim
4.7
5